Welkom!

Met deze site (in ontwikkeling) willen wij een bijdrage leveren om op een open, positieve en constructieve wijze de hierna vermelde thema's te belichten.

De site wil verder een gids zijn naar- en een podium bieden voor waarnemingen en ideeën met betrekking tot die thema's uit allerlei bronnen.

Zelf een bijdrage leveren?

Indien gewenst kunt u ook zelf een bijdrage leveren. Neem in dat geval even contact met ons op.

 

Zoeken

Realisatie website:

sp ezwebdesign

Opinie: 'De argumentatie van jongeren bouwt blind op de toekomst'

vk opinie De kritiek die Michiel Hennink op de PvdA levert, slaat de plank mis, vindt Thomas von der Dunk, en dat komt onder meer door Henninks jeugdige leeftijd.

De sociaal-democratie is, net als de christen-democratie, de afgelopen decennia in Nederland al tientallen malen dood verklaard, en sommigen die dat vandaag doen, waren nog amper geboren toen dat voor het eerst is gebeurd. Tot de meest trouwe leedaanzeggers behoort trendwatchersgoeroe Maurice de Hond die een groot talent om de plank mis te slaan combineert met een even groot talent om daarmee in talkshows weg te komen.

De jongste in het koor vormt politicologie-student Michiel Hennink. Als veel leden van zijn generatie lijdt hij aan een merkwaardige mix van wereldwijsheid en wereldvreemdheid, die niet los valt te zien van een vorm van zelfoverschatting die ik bij hogeropgeleiden onder de veertig wel vaker tegenkom.

hier

© Klimaatladder.nl